Krooss

Beschermingsbewind

Postbus 32

9430 AA Westerbork

E info@kroossbeschermingsbewind.nl

T 06 37 459 129

Telefonisch bereikbaar op ma, di, do en vr van 10.00 tot 12.00 uur

Semenda Krooss bewindvoerder Krooss Beschermingsbewind

Intake

Overweegt u om voor uzelf, een familielid of uw cliënt beschermingsbewind aan te vragen? U kunt zich telefonisch, per e-mail of via het contactformulier op onze website aanmelden. Wij geven u graag nader uitleg over wat Krooss Beschermingsbewind voor u in uw situatie kan betekenen.

Na aanmelding maken wij een afspraak voor een intakegesprek. Daarnaast sturen wij u het intakeformulier toe. U kunt dit formulier ook downloaden van onze website. Wij vragen u dit formulier in te vullen. Tijdens het intakegesprek bespreken wij uw (financiële) situatie en geven wij nader uitleg over beschermingsbewind en onze werkwijze. Ook wordt het door u ingevulde intakeformulier besproken.

Indien wij beiden positief staan tegenover een verdere samenwerking, kunnen de stukken voor het aanvragen van de onderbewindstelling, waaronder het verzoekschrift tot onderbewindstelling, worden ingevuld en ondertekend. Deze stukken worden verstuurd naar de rechtbank. Na de uitspraak van de kantonrechter start het bewind.

Griffierecht

Voor het in behandeling nemen van het verzoekschrift tot onderbewindstelling dient u griffierecht te betalen bij de rechtbank. Wij informeren u hieromtrent nader tijdens het intakegesprek.

 

Bij het verwerken van uw gegevens houden wij ons aan de Algemene verordening gegevensbescherming.